Asset Publisher Asset Publisher

Back

sprzedaż dziczyzny

sprzedaż dziczyzny

Dziczyzna ma różnorakie zastosowania a jej walory smakowe i zapachowe doceniają najwięksi kucharze. Lista dań jest długa: począwszy od zup, poprzez sosy, potrawki, po wędliny i dania mięsne. Pamiętać należy o jednym, że dziczyznę trzeba umieć przyrządzać. Ale jak się nauczyć bez próbowania?

 

Pamiętajmy, że zakupujemy całe tusze zwierząt, w skórze. Nie sprzedaje się części tusz ani gotowych wyrobów. Możliwość zakupu uzależniona jest od obowiązujących okresów polowań.
Koneserów dziczyzny zapraszamy na zakupy do osady łowieckiej w Rodrysinie 16.
W celu uzyskania informacji o dostępności oraz cenie danej tuszy należy kontaktować się z leśniczym ds. łowieckich, Piotrem Zdunkiem, pod nr tel. 664 731 145.


Divisions and others

 

Mapa lasów

Mapa lasów